Trenger du hjelp til å sette opp ditt neste reining show? Vi kan hjelpe deg med å arrangere det(NRHA, Allbreeds og AQHA Special Event)

Les mer HER
TIL ARKIV
28 februar 2017
Scandinavian Western Shows melder på sin hjemmeside at det snart finnes tre store arenaer med reiningunderlag innom 2 timer radius i Skåne/Sjelland, noen som også er veldig interessant for de norske reiners som er ute å konkurrerer.
Det er Inger Larsson & Mats Larsson på Hälldala Ranch som bygger en 38mt x 74 mt innomhus arena, Klaus Ceglarek & Jette Ceglarek på Tuse Creek Ranch som er godt i gang med bygging av sin mega arena og familien Poul Haukrog Møller i Kumlegaard Quarterhester som bygger en 40 mt x 80 mt arena og som vil stå klart i løpet av 2017.
Vi i NRHA Norway, som SW Shows, vil rette en stor takk til dere for deres satsing på westernridning og reining.
Fremtiden ser veldig lys ut for westernridning i Norden!

Photo creditt: Kumlagaard Quarter Horses og Tuse Creek Ranch.
Snowslide 1&2 er over for iår. 50 hester sto på startstreken i det fine været på Lykseth Gård på Furnes. Årets store nyhet varThe Body Shop Cup.Den første kvalifiseringsrunden ble vunnet av  Youth ryttere Tomine Østebrød med Little BH Peppy BB med scores 70,5. På andre plasse nok en Youth rytter Lena Myrseth med sin Hickorys Ricochet, hun hadde scores 70, og på tredje plass kom Roland Svensson og Rooster Deville med scores 69,5.
Alle resultater og scoressheets finner du
HER
Tomine Østebrød
Lena Myrseth
Roland Svensson
Dommeren for Battle of the Reins er klart.
Det blir Tanja Herrmann fra Tyksland som kommer til Norge i september. Hun har flere årserfaring som dommer og har AQHA, NRHA, APHA, ApHC, NSBA kort.
NRHA Norways Battle of the Reins 2017
NRHA, NRHA.no,
Norgesmesterkap i Reining,
The Body Shop Cup,
Höveler Challange
AQHA Special Event og Allbreeds.
3.700 dollars added,
2 x Morrison Trophy og 4 x Pewter Trophys.
Dommer: Tanja Herrmann
Ringsteward: Marianne Stene
Showmanagement: TLReining Shows Norway

8 out of 10 owners who expressed a preference said their horses preferred Battle of the Reins. Listen to your horse,don't miss it!

All information about it 
HER
19.juni 2017
NRHA gjør helomvending og den nye NonPro regelen vil ikke tre i kraft 1 jan.2018 likevel.
I mai i år godkjente styret i National Reining Horse Association (NRHA) et forslag om å endre Non Pro vilkår fra 1. januar 2018. Mange medlemmer uttrykte bekymringer på hvordan regelen ville påvirke Non Pro ryttere og hvordan dette kunne være skadelig for reiningsporten generelt. Som en konsekvent av de mange tilbakemeldinger som NRHA mottok fra sine medlemmer, ble emnet lagt på dagsordenen på styremøte 15. juni og gjennomgått. Etter å ha drøfte emnet vedtok NRHAs styre å oppheve regelendringen som i praksis betyr at Non Pro regelen blir som før og uendret fra det som for øyeblikket er oppført i 2017 NRHA-håndboken.
Du kan lese mer
HER
Resultater og scoressheets  HER
11 September 2017
Det ble Tomine Østebrød som tok hjem den sammanlagt seier i The Body Shop Cup med 209,5 poeng mens Roland Svensson tok andre plassen med 209 poeng. Dermed får begge sjansen til å vise reining for et stor publikum på Kingsland Oslo Horse Show i Telenor Arena den 14 oktober.
Vi gratulerer til begge!

Topp 10 i The Body Shop Cup 
HER
07.Oktober 2017
The Body Shop og Kingsland Oslo Horse Show inviterer NRHA Norway til å vise Reining i Telenor Arena lørdag 14 oktober.
Som de fleste allerede har fått med seg, blir det reining på Telenor Arena i år. Kingsland Oslo Horse Show, NRHA Norway og The Body Shop kan stolt presentere NRHA Norway teamet som skal gjøre denne lørdagskvelden i oktober uforglemmelig.
Her er de fem, blant mange dyktig reiningrytterne i Norge, som er invitert til å vise vår sport på Telenor Arena.
Les alt om saken  HER
Kontakt Webmaster
NRHA DANMARK
HOME
Siste nytt om NRHA Affiliate Europamesterskap 2018
NRHAs European Council har bestemt at den nye kvalifikasjons perioden til NRHA Affiliate Europamesterskap 2018, blir fra 1. januar 2017 til og med den første i måneden før måneden som mesterskapet arrangeres.
Hvis første i måneden er mindre enn 45 dager før mesterskapets første dag, vil fristen være 45 dager før den første dagen i mesterskapet.
For eksempel, hvis mesterskapet er i den siste uken i juli 2018, vil kvalifikasjonstid være fra 1. januar 2017 til 1. juni 2018. Hvis mesterskapet er i den første uken i juli, blir det fra 1. januar 2017 til 45 dager før starten av mesterskapet.
Men hvis en rytter er kvalifisert i året før (1. januar - 31. desember 2017) i en klasse og han / hun er blant de topp 10 av denne klassen per 31. desember, vil han / hun være kvalifisert for mesterskapet. Hvis en rytter kvalifiserer seg i det nye året i kvalifikasjons perioden (1. januar - 1. juni 2018) i en klasse og han / hun er blant de topp 10, er han / hun også kvalifisert til mesterskapet.
Dato:10-12 Mai 2018
Sted: TP-Ranch-Auli

2 stk NRHA shower, 2 stk NRHA Ride & Slide & NRHA Greenreiner shower,
The Body Shop Cup Special Event,
WRAN og mange Allbreeds klasser!

Dommer: Dave R. Young
Ringsteward:
Showmanagement: TLReining Shows Norway

Informasjon og påmelding 
HERNyheter
05 desember 2018
Ekteparet Westreng satser stor på reining!

Big Dream Arena blir den nye nasjonale reining arena i Norge. Vi har vist det en stund nå, men nå er det offisielt! Wenche og Sigbjørn Westreng bygger, det som blir, Norges største arena med underlag tilpasset for reining.
Big Dream Arena kommer til å bli bygget på Bjørkelangen bare 6 mil fra svenske grensen. Selve ridehallen blir på 38 x 80 meter, ridebanen blir 30x70 meter og det blir bygget kafeteria/saloon og toaletter/ dusj og showoffice i ene enden og tribune på hele langsiden og noen utleierom over saloon. Den forventes å være ferdig første halvåret 2019
Vi i NRHA Norway gleder oss til å arrangere reining stevner på en slik anlegg. Vi ønsker Wenche og Sigbjørn lykke til med denne spennende prosjektet.