Arkiv 2016
20 nov. 2015.
Etter at Tony Llarena ble godkjent som showmanager/sekretær,ble TLReining Shows Norway startet. TLReining Shows Norway har som
mål å arrangere NRHA / Allbreeds show. Seriøsitet, kvalitet og kundens tilfredshets står i fokus.
Tony har selv ridd reining i over 10 år og vet hva som skal til for å arrangerer små og mellomstore reining shows slik at rytterne blir tilfreds.Så hvis du trenger hjelp til å sette opp ditt show, bare ta kontakt med oss
09.desember 2015
TLReining Shows Norway er stolt av å kunne presentere dommeren for Snowslide 1&2 i 2016. Maik Bartmann heter han og han dømte NRHA Futurity i Oklahoma forrige uke. Maik er en erfaren dommer som har dømt over hele Europa og USA.Vi gleder oss til å stifte bekjentskap med Maik Bartmann på Snowslide 1&2 9-10 april neste år
11.januar 2016

Snowslide 1&2 proposisjon og påmeldinge kommer den første uken i februar. Følg med!
Klikk for video
Sjekk passet nå, er mattilsynets råd
(27.01.2016) En ny hestepassforordning fra EU medfører at det kommer nye regler om hesteregistrering og pass. Flere hester vil trenge tilleggsregistrering.
Tekst: Rebecca Ballestad-Mender
Sakset fra: Hestesport.no

De nye reglene kommer i kjølvannet av «hestekjøttskandalen» i 2013. Les mer HER

01 februar 2016
Sesong start på Lykseth Gård,Furnes

TLReining Shows Norway i samerbeide med NRHA Norway har gleden å invitere til Snowslide 1&2 på Lykseth Gård,Furnes den 9 og 10 april 2016.
Det blir et show med klasser for alle og på alle nivåer. 2 X NRHA, 2 X NRHA.no,AQHA Special Event og mange Allbreeds klasser.
Proposisjon finner du HER og showbill HER

Påmelding i excel HER
(Lagre dokumentet på din hardisk.Fyll opp  feltene i blått og kryss av for de klassene du skal ri. Videre kryss av for de andre avgifter slik som officecharge, stall osv,lagre dokumentet og send)
Påmelding i PDF dokument HER
Patterns trail HER     Patterns Allround HER
16 februar 2016

Spisskompetanse i behandling av reining og westernhester kommer til Norge. Møt Florent David, Bjerkes nye spesialist innen kirurgi og sportsmedisin.
Bjerkes nye veterinær, Florent David er spesialist innen kirurgi, sportsmedisin og bildediagnostikk. Han har jobbet masse med reiners og andre western performance hester i både USA og Canada og er spesielt interessert i haltheter og nedsatt prestasjon.
Florent David blir en del av Bjerke Dyrehospitalets team fra 1. april 2016, men før dette vil han komme og jobbe ved et par anledninger allerede i februar og mars.
Bjerke har utvidedet åpningstider denne uken, til kl. 18, ons - fredag, også inkludert lørdag - uten helgetillegg. Passer det ikke denne gangen, kommer han igjen i mars! Dette er en unik mulighet til å få klargjort hesten for sesongen starter!
Ta gjerne kontakt med Bjerk Dyrehospital på tlf: 815 11 226 for timebooking, prisforespørsel eller andre spørsmål
11 april 2016
TLReining Shows Norway sitt første show er over og vi vil gjerne takke alle som har vært med på å gjøre dette showet vellykket,deltagere, dommer Maik Bartmann, ringsteward, den alltid like blide, Suzanna Karlsen og hjelpemannskapet, ingen nevnt ingen glemt.Vi gleder oss til forsettelse.
Resultater og scores sheets finner under TL shows eller HER
01 Mars 2016
Ny topp reininghest er kommet til Norge.
Det er Pia Andreassen og Tor Erik Eggen på TP Ranch som har hentet denne hoppa fra USA. Hun heter Oh I'm So Smart og er etter Smart Spook. Det var hos Brian Bell, som holder til på Cardinal Reining Horses i Texas, Pia og Tor Erik fant dette nye tilskuddet til norsk reiningsport. TLReining Shows Norway gratulerer og ønsker Pia og Tor Erik lykke til.
22 mai 2016
Utrolig maktdemostrasjon av ‘’The Foncks’’ i den italienske derby
Ekteparet Fonck dominerte totalt i den italienske derby og i finalen i går kveld, plasserer de alle sine seks hester blant topp ti.  I NRHA- IRHA Derby Open level 4 tar Ann Fonck første plass med Gunnerlicius og scores 224,5, mens ektemannen Bernard tar hånd om andre plass med Smart Shooting Spook og scores 222,5.
Som om ikke dette var nok deler Ann Fonck sjette plass med  seg selv og hestene This Wimps So Fly og Spook N Perla begge med scores 221,5 og Bernard Fonk tar åttende plass med Lil Ruf Whiz N Tag med scores 220 og niende plass med Frankiesgoestohollywood og scores 219.
En utrolig prestasjon og maktdemostrasjon av Bernard og Ann Fonck

13 mai 2016
NRHA Norways medlemmer forsetter å handle gode reininghester. Denne gangen er det Per Erik Haugom som har kjøpt Chip Ten Surprize født i 2013, etter Hang Ten Surprize og ut av en Snapper Cal Bar’s hope. Det er en av NRHA Norways Snowslide sponsorer, Vervecken Reininghorses i Belgia, som er selger av denne treåringen til Per Erik.
NRHA Norway gratulerer og ønsker Per Erik lykke til med sin nye hest!
07 juni 2016
Nytt topp tilskudd til norsk reiningsport er trygg ankommet til Norge for ett par uker siden.
Det er NRHA Norway medlem Wenche Westreng, som har kjøpt hoppa Chrome Satin Skirt etter Custom King Cutter og ut av High Slit Skirt. Brian Bell og Tor Erik Eggen har formidlet salget av denne flotte svart hoppa.Vi gratulerer Wenche og ønsker henne lykke til med sin nye øyesten
26 september 2016
Roland Svensson og Rooster Deville NRHA Norway Reining Champion 2016

Det måtte re-run til for å kunne skille Roland Svensson og Tor Erik Eggen fra hverandre og det var Roland som til slutt tok hjem seier. Begge hadde 71 i scores første run og i re-run scoret Roland 71, mens Tor Erik måtte nøye seg med 70 etter en litt dårlige stopp. Vi gratulerer Roland, som også er president i NRHA Norway,med tittelen NRHA Norway Reining Champion

Resultat finale HER
Alle resultater og scoresheets fra Battle of the Reins HER
10 november 2016
Eugenio Latorre  blir dommeren for Snowslide 1&2, 28-30 april 2017
Eugenio er en NRHA, NRCHA, AQHA og FEI dommer med erfaring fra store verdensomspennende shows. Han har dømt flere Futuritys og Derbys i USA (4 ganger), Italia, Frankrike, Tyskland, Sveits og Østerrike.
Han har dømt viktige shows som World Reining Masters, Equita Lyon, Swiss Slide, Americana og har hatt gleden av å dømme i Israel, Spania, Holland, Brasil og nå også Norge
Han har også hatt gleden av å dømme FEI World Equestrian Games i Kentucky I 2010, FEI EM, og NRHA Affiliate European Championship.
Vi gleder oss til å ha Eugenio som dommer for Snowslide 1& 2
HOME